Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.07.2015 14:10 - бг футбол
Автор: s44 Категория: Спорт   
Прочетен: 294 Коментари: 0 Гласове:
2



 Здравейте, 
България на 68-мо място в света , в "Левски" по 70 000 лева на човек при дубъл (?!) . "Берое" сигурни , "Литекс" се надяват на жега... Това и още няколко любопитни неща в блога. Заповядайте !

Тема 1 : Нац. отбор
България спадна до 68-мо място в класацията на ФИФА след загубата от Турция в контрола. Класирането общо взето казва всичко за националния ни отбор. От доста години вече чакаме резултати. С изключение на едно европейско с Бербатов , Стилян и Мартин , нищо друго не се случва от 1998 година насам. Младежите , който скоро стават пълнолетни , не знаят какво е България да е фаворит на терена срещу грандовете. Стигна се дотам , че да треперим от държави джуджета.  Искрено се надявам , че нещата ще се оправят нанякъде. То така се и говори...в следващите световни квалификации , в следващите евроквалификации...после пак световните. Ние нямаме Бразилска техника. Нямаме Италиянска защита. Ние сме България ! Имаме Български дух. Борили сме се 500 години за България.  Точно това нещо не се вижда във футбола ни. Разбира се , модерния футбол не е само борба. Няма как да спечелиш каквото и да било , ако нямаш характер. Треньори минаха много. Футболисти също. Как един от всички не стана и не каза "Момчета , излизаме и биеме !" . Толкова е просто ! Бях на мача с Хърватска.  Нашите момчета стояха и гледаха. Освен извънземния Лука Модрич , всички други бяха посредствени. Не разбрах от какво ги е страх Българските футболисти. Футбола е битка и целта е победа. Неприемливо е да загубиш , преди да си започнал. Дано някой прочете това и да си повярват...

Тема 2 : "Левски"
Може би малко прекалям , пишейки само за "Сини" и "Червени" . Просто те най-много са в медиите. Другите ще получат повече време в блога ми с играта си през сезона. Както се вижда , новаците се представят доста добре в подготовката. "Левски" загуби и от "Пирин" . Напук на всичко , шефовете обявиха 50 хиляди лева за шампионска титла. Как ви звучи ? На мен като спестени много пари... Обещаха и по 20 хиляди на човек за купата...пак спестени. Интересното е друго. Говори се , че няма пари. Съкрашения на заплати и персонал. И сега - премии и то какви. Ами ако "Левски" стане шампион ? Какво правим тогава ? За трансферите е ясно. Сега още един играч сам напира да се върне. Либан Абди (запомнен миналия сезон , с това , че нямаше футболни обувки) е постигнал договорка да играе пак на "Герена". Искам и аз да се самопредложа на "Левски". Не искам 12 000 лева заплата , ще играя за една десета. Свържете се с мун и ще направим договорка. 

Тема 3 : ...в Европа
Тази вечер са мачовете за лига Европа.  Стискаме палци на "Берое" и "Литекс" да си свършат работата и вече да гледаме смело напред. Следващата седмица са и другите "Български" мачове. Успех на всички. 



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: s44
Категория: Спорт
Прочетен: 101274
Постинги: 145
Коментари: 8
Гласове: 27
Архив