Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.07.2015 14:41 - бг футбол
Автор: s44 Категория: Спорт   
Прочетен: 317 Коментари: 0 Гласове:
1



 Здравейте, 
В ЦСКА вече се оплакват от гостуванията , в "Литекс" има страх от "неверояния" тим на "Йелгава". "Берое" се раздели с футболист и за капак няколко (не)трансфера.

Тема 1 : ЦСКА
Днес прочетох една статия , в която се споменава за "страховитите" клубове в Югозападната"В" група.  "Армейците" вече треперят от Македонските отбори. Споменават се далечни мачове с "Беласица" , "Велбъжд" и разни други. Като фен на аматьорския футбол , ще ми бъде приятно да видя въпросните мачове. Нещо повече . Ако имах възможност , щях да посетя всички гостувания на ЦСКА.  Със сигурност точки ще се губят , въпроса е колко. Авторът дори напомня , че в "Германея" Сапарева баня ( известно само със санаториуми селище) играе невероятният голмайстор Екундайо Джаейоба. Човека няма сериозен мач десет години...но внимавайте. Искам обаче да кажа все пак и нещо хубаво. Голямо Евала на Христо Янев за това , че избра само футболисти , родени в България.  

Тема 2 : ...Европа
в Ловеч нещата са 50:50 и страх се вижда навсякъде. Предишния мач не беше убедителен и сега никой не смее да изкаже сигурна позиция. Чува се по някое "По-добри сме..." , но всички са със свити сърца. И ако не се вкара ранен гол или по-лошо - допуснат гол , тогава нещата стават много , много сложни. Моето предположение е 2:1 за нашите момчета. "Берое" разтрогна със Самир Аясс , което малко ме учудва. Все пак те си знаят. Класирането напред изглежда сигурно. Моето предположение е 3:0 за нашите момчета.  И дано класиката уплаши "Брьондби"...

Тема 3 : Трансфери
 Христо Златински отказва оферти...заради десет заплати.  Футболистът предпочита да не играе близо година , но да вземе някой лев повече. Ако беше на 39 години да го разбере човек. В "Левски" се очаква още един чужденец. Кипърецът Алекс Константину вече тренира няколко дни и до утре нещата ще бъдат ясни. ЦСКА пък ще опитат да получат безценния опит на Иван Цветков. Юношата на "Пирин" се отказа наскоро , но със сигурност е във форма.

Това е за днес. Чакаме мачовете утре. Успех България !


Тагове:   Берое,   ЦСКА,   Левски,   Литекс,   Йелгава,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: s44
Категория: Спорт
Прочетен: 100854
Постинги: 145
Коментари: 8
Гласове: 27
Архив