Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2017 21:32 - Резултати от тринадесети кръг на първа лига
Автор: s44 Категория: Спорт   
Прочетен: 733 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 23.10.2017 21:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Пирин - Славия   0:0
Пирин има четири равенства в пет мача и головата разлика в тези равенства е...0:0. Ясно е , че орлетата играят за този резултат в гостуванията. А и според мен тези точки ще се окажат достатъчни за оцеляване в елита. Симпатичен отбор са, най-вече заради борбата и желанието. Дълго гледах статистиката на Славия и още не разбирам как нямат загуба пети мач поред.  

Дунав - Ботев    0:0
Глътка въздух за Дунав , край на успешната серия за Ботев. В дъното са събрани четири отбора в три точки разлика , но най-плачевно е състоянието точно на Дунав. Да се чуди човек как отбор , който игра в Европа преди месеци , сега е сега го бият като тъпан. Ботев пък спечели доста точки и сякаш вече е забравена лошата серия покрай Маритимо и ЦСКА.  

Левски - ЦСКА   2:2
Искам всеки , който следи постовете ми , да изкаже мнение за този мач. Гледах , гледах...мача като мач не беше зле. Всъщност се получи приличен футбол , хубави голове. Едно нещо не видях: Някой да целуне емблемата след гол. Или да се спре пред феновете и да ги поздрави. Оставяме настрана , че сега е модерно всички да показват сърца...малко е гейско , но както и да е. За българите (повече фенове , по-малко футболисти) e ясно , че това е мач на живот и смърт. Това е мач , който трябва да се вземе. Няма значение класиране , домакинство , история , глоби и картони... Този мач ти осмисля сезона. Играе се за нещо...как се казваше...чест. Но за какво играят чужденците? За премия! Лошо ли е? Вероятно не. Но това ли е , което искаме да гледаме? Не мисля. Изобщо знаят ли кой е Левски и какво е ЦСКА? Гледам ги като подписват на Герена , има на стената някаква снимка , портрет на някой...но на кой му пука. На Армията има звездички , петолъчки...дреме ти! Нали договора е добър. Дразнещо е някак си. Ей така , едно меле не се получи. Не видях и така звучните български поздрави към противника , но явно чужденците не ги знаят. Превърнаха ли се вече Левски и ЦСКА в отборчета , където да събереш някое евро и после да търсиш къде да играеш "на по-високо ниво"?  

Локомотив - Черно море   0:3
Локото си станаха типичен средняшки отбор. Мисля си , че и на феновете започва да не им пука много. Черно море направи мечтан мач тази седмица , но не е ли малко късно? След перфектен старт , сега се радват на седмо място. Вероятно двата тима ще играят още мачове в долната част на групата.

  Верея - Септември   0:1
Верея дръпнаха ръчната , докато Септември трупа жизнено важни точки. Не много интересен мач , но и такива трябва да има. 

  Витоша - Берое   0:1
Витоша има уникалната възможност да изпадне без да спечели никога победа.  Все по-вероятно е това да се случи. Берое имат шанс за Европа , макар и с леко изоставане. Трудно ми е да предположа къде ще завърши отбора в края на сезона.  

Лудогорец - Етър   4:0
Лудогорец тихомълком дръпна в класирането. А и зелените нямат загуба. Едва ли скоро ще загубят , но кой знае. Нещата се подреждат и може би скоро ще трябва да се извиня на Димитър Димитров за недоверието към него.  Етър ми се виждат повече като аматьори , попаднали с жребий в тази група.   



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: s44
Категория: Спорт
Прочетен: 100822
Постинги: 145
Коментари: 8
Гласове: 27
Архив