Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.10.2017 00:57 - Резултати от дванадесети кръг на първа лига
Автор: s44 Категория: Спорт   
Прочетен: 617 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 17.10.2017 01:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Преди да започна с коментарите , имам въпрос - колко клуба ще останат в Първа лига , ако БФС наложи правило за минимум 500 фена във фен клубовете?

  Берое - Локомотив   1:2
Любопитен резултат. Първото нарушение в мача беше в осмата секунда. Като цяло резултат без особено значение , но трябва да се отбележи втората поредна победа на Локо. В същото време отбелязваме втора поредна загуба на Берое. 

Славия - Дунав   3:0
Да се чуди човек! Дунав в същия състав от миналата година бере срам от мач на мач все повече. Славия постига някакви резултати , но втората половина на таблицата е нормално място за белите. В Русе вече търсят треньор след оставката на Веселин Великов.  

Черно море - Лудогорец   0:1
Очаквана победа , макар и леко трудна за гостите. Победната серия за Лудогорец сякаш няма край , но важното е , че и играта се получава. Ако победят и Брага тази седмица, Официално ще призная подобрението в играта им. При моряците нищо не се е променило от месец насам...пропадане.  

Етър - Левски   0:1
Етърци се стараят максимално , но това са им възможностите. Сините показват завидна форма при Делио Роси. Нещо , което не очаквах. Явно когато има кой да ти каже как точно да подадеш и къде да застанеш , играта не е като ядрена физика.  

ЦСКА - Пирин   0:0
Голямо браво на Пирин! След срамните резултати в последните три мача за орлетата , този беше приличен. В никакъв случай не играха глуха защита , просто спазиха до край тактическите указания и бяха грамотно подредени. Червените също играха добре , но е въпрос на време да спре победната серия. Нещо повече - време е да загубят.  

Септември - Витоша   1:0
Ако някой каже , че това е дерби на опашкарите , направо ще се смея с глас. Това никога , ама никога няма как да мине за дерби. Според мен си беше мач на мъртъвците , но както и да е. Срамна и грозна работа и такъв футбол... но нищо. Догодина ще си правят дерби в долната група.  

Ботев - Верея   1:0
Двата клуба се изравниха в класирането. Мач , в който най-интересното беше аварията на прожекторите на стадиона. Все пак Ботев излязоха от кризата и натрупаха победи. В момента шестицата все още е реалистична цел за старозагорци.

svetoslavsblog.alle.bg




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: s44
Категория: Спорт
Прочетен: 101078
Постинги: 145
Коментари: 8
Гласове: 27
Архив