Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.10.2017 20:20 - Резултати от единадесети кръг на Първа лига
Автор: s44 Категория: Спорт   
Прочетен: 1321 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 02.10.2017 20:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Локомотив - Септември   1:0
Очакван резултат. Въпреки глупостите , които се случват в Пловдив , Локото върви. Тромаво , но върви. Септември не е дразнител за почти никого в Първа лига и затова всички техни мачове са скучни. Предстоящото изпадане от елита ще бъде придружено с Невръщане никога вече в тази група.
 
Верея - Славия 1:1
Верея продължава тихомълком да си стои в горната половина на таблицата. В последно време в клуба се говори само за пари , но точките се трупат. Доста отбори имат желание да завършат в първата шестица , но Верея се справя неочаквано добре и нищо чудно да вземе мястото на Ботев , Локомотив , Черно море... Продължавам да не разбирам как точно Славия не изпада толкова години.  

Етър - ЦСКА   2:2
Изненада или не , Етър показа воля. Признавам си , не очаквах и затова изненадата е приятна. Четири от последните пет мача са равни за виолетовите , което показва , че играят за 0:0 отзад и напред каквото стане. Като знам кои са другите замесени в битката за оцеляване , тази стратегия може и да се окаже печеливша. ЦСКА продължава с добрата игра като основен винавник е Каранга. Момче без никакви успехи , което намери мястото си в малка България.
 
Витоша - Ботев   2:4
Ботев си е Ботев , но Витоша си е Витоша. В Бистрица правят невероятни неща за малките таланти , но резултатите са отчайващи. Играта също! Нищо общо с Първа лига , въпреки слабото първенство като цяло. Изобщо , мястото им не е при професионалистите. От Ботев гледат към шестицата , но хвърлят и по един поглед през рамо...  

Дунав - Пирин   0:0
Пропадането за Дунав започва да придобива сериозни размери. С европохода , който сами си заслужиха , сегашното дванадесето място е кошмар. Пирин е здрав отбор и разчита повече на домакинските си мачове. Точка като гост е бонус за постигане на целта - ново участие в Първа лига.  

Левски - Черно море   1:0
Сините трупат точки , но са по-близо до четвъртото място , отколкото до второто. Връзват играта , но допускат грешки при резултатите.  В Черно море пък никой не знае колко зле може да стане положението. Можете ли да си спомните кога моряците бяха на първо място? Това същите момчета ли са ?  

Лудогорец - Берое   2:0
Най-логичното се случи. Орлите стъпиха на върха. Дали това означава край на интригата? В други години имаха колебания докато не приключат с Европа. Сега обаче успоредно с добрите мачове и резултати в Лига Европа зелените стъпиха на първото място. Имали кой да ги измести? Берое няма победа срещу отбор от топ 3 , освен това се случва и немислимото - да бъдат зад Верея!? Дали това ще се приеме като успех?



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: s44
Категория: Спорт
Прочетен: 100708
Постинги: 145
Коментари: 8
Гласове: 27
Архив