Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.09.2017 22:01 - Резултати от осми кръг на Първа лига
Автор: s44 Категория: Спорт   
Прочетен: 585 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 11.09.2017 22:03


 Берое - Черно море  2:0
Варненци вече не помнят началото на сезона , когато трупаха победи. Бавно и полека слизат в класирането и шестото място пак ще бъде цел номер едно. Берое също се цели в шестицата. С изключение на мача с ЦСКА , всички други срещи бяха на прилично ниво.

  ЦСКА - Верея   3:0
На Армията се виждат като шампиони след всяка победа , но дали гледат реално на нещата ?  Признавам си , че в момента те са най-убедителния отбор в момента. Не знам на какво се надяват от Верея за този сезон , но положението им не е толкова зле в момента. Шестото място ги задоволява напълно според мен.  

Пирин - Локо Пловдив   5:0
Пирин винаги будят симпатия , дори когато губят. Може би последният отбор , който играе наистина за  да защитава честта на своя град. Звучи като приказка , но при още две победи , Пирин ще намери място в зона Европа. Локо се мъчи от доста време и то не само на терена. В този мач обаче , оправдание в шефовете не може да се търси. Това си беше жив резил и феновете са прави да недоволстват.  

Славия - Лудогорец   0:4
Надявам се Славия да изпадне най-накрая тази година. Вероятно обаче това няма да се случи. Клуб без фенове , без приличен стадион , без особени успехи като цяло. Гостите в този мач се разходиха и вкараха леки голове. Все още обаче не са във върхова форма.

  Дунав - Витоша   3:0
Дунав не са далече от спасението. Мисля , че няма да са в ролята на боксова круша. Най-малкото , има достатъчно кандидати за Втора лига. Топ кандидат е именно Витоша. Отдавна не съм виждал толкова несимпатичен отбор.  

Ботев - Левски   2:1
Първа загуба на Левски при Делио Роси. Вратарски гаф за сините , но в никакъв случай не изцяло виновен вратар. Сините са в топ три и ако задържат това класиране до края , това ще бъде успешен сезон за Левски. Ботев редуват слаби с много слаби игри и се задържат на дъното към момента.

  Септември - Етър   1:1
Това трябваше да бъде дерби на слабаците през този сезон. Етър избяга от тази си роля и тихо си събира точки без да блести особено. В последните си пет мача нямат загуба , което никак не е зле за новак в елита. Септември печели точки във втори пореден мач. Случайно или не , тези резултати съвпадат с назначението на Николай Митов. До къде ще стигнат столичани все още е рано да се каже все пак.


svetoslavsblog.alle.bg

@svetoslavsblog



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: s44
Категория: Спорт
Прочетен: 100190
Постинги: 145
Коментари: 8
Гласове: 27
Архив