Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.08.2017 13:33 - Резултати и коментар за седми кръг в първа лига
Автор: s44 Категория: Спорт   
Прочетен: 718 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 29.08.2017 14:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Етър - Ботев   1:1 Само на мен ли ми е интересно , че Етър са преди Ботев в класирането? За пловдивчани пропадането си продължава с пълна сила. Явно са си мислели поне за полуфинал в Лига Европа и сега им е трудно да се върнат в първенството. Етър ще се радват на всяка точка точно като на полуфинал в Лига Европа до края на сезона. Все пак има други кандидати за втора лига тази година.
Локо Пловдив - Дунав   2:1 В Локо също не се знае какво става , въпреки , че точно в момента е спокойно. Феновете още жалят за Мартин Камбуров , но в този мач се справиха и без него. Дунав е точно това , което се очакваше от тях...миналата година. Трагично начало на сезона и все повече приказката започва да прилича на кошмар.

Берое - ЦСКА   0:3 Признавам , че червените набраха инерция. Доста голове вкараха напоследък. Освен това са в сериозна победна серия. Берое показа точно какво не би се харесало на феновете.
Левски - Славия   4:0 Сините също летят в последно време. Трябва да се има предвид обаче , че трите поредни победи бяха сравнително лесни. За Дунав стана дума , Пирин играе сериозно само ако резултатът е 0:0. Славия си е...Славия. Белите едва ли могат изобщо някога да разочароват някого.
Черно море - Септември   1:4 И ето я изненадата на седми кръг. След безумно тъпа грешка и гол от съблекалнята , за гостите мача си тръгна добре. Просто успяха да довършат започнатото. Черно море започна добре , но шестото място ще бъде успех когато дойде време разделно.
Лудогорец - Пирин   1:1 Вече се изказах за играта на домакините при Димитър Димитров. Просто не са добре нещата. Пирин е отбор , който се храни с подценяването на съперниците си. Орлетата го доказаха за пореден път.
Витоша - Верея   0:3 Като гледам класирането , Верея тихомълком си върви напред. Нещо , което показаха в Русе миналата година. Като цяло Верея не са никакъв клуб , но кой знае. Все пак отбор е едно , клуб друго. Витоша изпадат сто процента. Чак досаждат с лошата си игра.
 
https://svetoslavsblog.alle.bg/

@svetoslavsblog
 



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: s44
Категория: Спорт
Прочетен: 100034
Постинги: 145
Коментари: 8
Гласове: 27
Архив