Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2017 22:18 - Нов кръг , нови емоции
Автор: s44 Категория: Спорт   
Прочетен: 717 Коментари: 0 Гласове:
0



 Шампионската лига и Лига Европа останаха само по телевизията. Лудогорец  почти сигурно е нов/стар шампион още от сега. Въпреки това има интересни мачове и какво да се види по нашите стадиони. Ето какво се случи:

Ботев - Дунав  0:2
Дунав си запричилича на Дунав. Хубава игра и прилични резултати. Поне за мен , винаги е приятно да видя новак в елита , който не се бори за оцеляване. Другото хубаво е , че това са момчетата от втора лига от миналата година. 
При Ботев не се знае какво става. Кой пие , кой плаща. Едва ли ще се стигне до ново падение и аматьорски футбол в Пловдив. Въпреки това , нещата далеч не са отлични и това влияе на играта и резултатите.

Локомотив Пловдив - Нефтохимик  0:0
Имам чувството , че почивката и подготовката се отразиха зле на Локо. Лично мое мнение е , че треньора се отразява зле на Локо. Г-н Ераносян не направи нищо при Лудогорец и това се отразява сега. Започна да гони футболисти , които играеха прилично. Общо взето размаха пръчката , но това , което остана...лоша работа. 
За Нафтата всяка точка си е безценна. И тази година няма да изпаднат , но нищо не се подобрява в клуба. Според мен е заради липсата на собственик. Общината дърпа назад клуба , точно колкото и му помага. 


Берое - ЦСКА  0:1
Не съм фен на отбора от Етрополе-Ловеч-Тетевен-София. Но честно казано , момчетата си играят доста прилично. Миналата седмица биха Черно море в интересен мач. Тази седмица също взеха своето. 
Берое загубиха много след уволнението на Петър Хубчев. От тогава все нещо в отбора куца и не се получава.


Левски - Локомотив Г.О.  1:1
Срам, срам в синьо. Незнам какво става там. Играта е зле , футболистите не чак толкова. Със сигурност се отразява негативно въпроса с акциите , но работата на футболиста е да играе футбол. Защо феновете харесват само Йоргачевич? Защото излиза и казва:Левски е най! После излиза и играе...и играе добре! После пак казва: Левски е най! Ние трябва да даваме повече!  Чудесно е , че има такъв играч. И тъжно , че той не е българин.
Локо Горна не ве убеждава,  че заслужава да играе в Първа лига. Все пак трябва да им се признае точката срещу Левски.


Славия - Черно море   2:1
Славия победи в този мач , но не разбрах как точно. По-скоро Черно море загуби мач с потресаващи грешки и никакво второ полувреме.  Варненци също не трябва да почиват , защото губят няколко месеца от сезона , за да влязат във форма.

Монтана - Пирин  1:2
Този мач беше дербито на мъртъвците миналата година. Тази не е точно така, благодарение на зелените. Победата над Левски още дава отражение и момчетата играят супер. Някой помни ли кога Пирин са обръщали мач?  Не се съмнявам , че стадиона в Благоевград ще бъде пълен за следващото домакинство. А ако се постигнеи нова победа , нищо чудно да се заговори и за Лига Европа.
Монтана има някой добри футболисти. Но във всеки пост до края на сезона ще се изказвам против треньора Джамбазки. Няма как да се постигат резултати , щом треньора не го вярва.

Лудогорец  - Верея  4:0
Всичко си е в реда на нещата. Трябва да се обърне внимание на отмененият гол. Направосе чудя защо не го биха страничния рефер. Засада ли? Ти луд ли си бе бате?  Утре като вдигнеш такава засаза в окръжната група , къде ще бягаш?  
Дали е 4:0 или е 4:1 , не е от значение. От значение е супер бездарното отношение към труда на всички. Утре ще ощети някой друг във важен мач. Този съдия взима близо 1000 лева на мач ?! А дори не знае какво е засада. 

Два дни почивка и следва междинен кръг. Чао за сега.
 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: s44
Категория: Спорт
Прочетен: 97211
Постинги: 145
Коментари: 8
Гласове: 27
Архив