Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.11.2016 12:53 - Николай Михайлов: Да играеш в нац. отбор на България е бреме !
Автор: s44 Категория: Спорт   
Прочетен: 442 Коментари: 0 Гласове:
0



 Първо - кой е Николай Михайлов ???  Разбира се , това е детенцето на рекордьора по мачове в нац. отбор на България  Борислав Михайлов. 
Второ - аз лично се изказах и преди , че този няма място в нац. отбор на България. Трябва ли да се викат играчи с по два мача за две години ? 
Трето - Силно се надявам никога да не видя това лице да играе за нац. отбор на България , включително и мача с Беларус , който "Трябва да се надяваме да не загубим."
Четвърто - В България има достатъчно вратари , които спокойно могат да потренират два,три дни с големите "звезди" , играещи в чужбина. Вярвам , че точно това е ролята на човека с бреме. Идеален момент е за вратари като Мартин Луков , Геогри Георгиев и Марио Кирев.
Пето и последно - официално обявявам : търсят се футболисти , имащи следните качества: родолюбие , желание за играта футбол , срам , морал. Да имат любим български футболист. Да са мечтали да играят един ден за нац. отбор на България. Да са готови да играят без пари , без премии , без интервюта и без курви по афтърпартита след мачовете. Като предимство се приема да имат повече от два мача п последните две години и да не е бреме да радват българите , дошли да ги погледат. 
Дано се намерят 10-15 истински мъже !


Тагове:   България,   Беларус,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: s44
Категория: Спорт
Прочетен: 97261
Постинги: 145
Коментари: 8
Гласове: 27
Архив