Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.08.2015 23:27 - бг футбол
Автор: s44 Категория: Спорт   
Прочетен: 542 Коментари: 0 Гласове:
0



 Преди минути приключи кръг номер 3 в българското първенство. Мачовете не бяха толкова интересни , колкото се очакваше. Наложи се старата лисица Георги Петков пак да се прави на циркаджия , за да не гладуват спортните журналисти. Предлагам седмичният ми коментар за бг футбола.

Ботев - Локомотив   1:1
Пловдивското дерби отдовна не е дерби. Тамошните играчи са кът , а наемниците един бой не могат да си направят като хората. Последният мач , който помня да си заслужаваше , беше преди десетина години. беше 3:3 или 4:4. Мисля , че точно беше направено "сливането" между Левски Кюстендил и Локо. За съжаление всеки следващ мач е трагедия. Във вчерашния мач последния и предпоследния си направиха...незнам какво. Дори Мартин Камбуров говореше с половин уста на всеки въпрос. Продължавам да повтарям , че Локо са чао. Най смешен ми беше Георги Марков. По повод ЦСКА и Локо София , Рендето заяви : Всеки иска да играе с ЦСКА и Локо , никой не иска да играе с Монтана (6:0). Никой не иска да гледа десет отбора и да играе с Монтана (6:0). Със сигурност знам кой не иска да играе с Монтана (6:0). 

Лудогорец - Левски   2:0
Въпросът беше с колко и отговора е ясен. За Левски съм оптимист. За Лудогорец - също. Има нещо , което ме дразни в Разград и това нещо е приятел на Моуриньо. Да ти се смее цяла европа и след една , две победи да говориш как трябвало (виждаш ли) да биеме с 3-4 гола си е потресаващо. Само да не забравяме , че ще има мач с Монтана...

Славия - Черно море   0:1
Смех , смех и пак смех. Заповядайте на черното тото !  Насам народе ! С колкото искаме , с толкова ще загубим ! На Овча купел ще има премия и тази седмица. Много са десет отбора за А група. 

Берое - Пирин   1:0
Пирин продължават да играят прилично без резултат. Берое набира сила и ще бъде фактор и тази година. Това може да се окаже една от трудните победи тази година. Очаквам първа победа на Орлетата следващият мач срещу Ботев. В Стара Загора се работи тихамълком и това е най-добрия вариант са Хубчев и компания.

Литекс - Монтата   2:1
Литекс победиха трудно с нов гол в стил Марадона. Гостите играха убедително и въпреки смешния гол , който вкараха , оставиха добри впечатления за пореден път. По всичко личи , че новаците ще изпотят доста отбори. Литекс може повече от показоното, въпреки първото място.

Временно класиране
1 Литекс          точки 7   г.р. 6:3
2 Берое                     7          3:1
3 Славия                    6         6:1
4 Лудогорец              6         5:4
5 Монтана                 4         7:2
6 Черно море           4         4:4
7 Левски                     2         3:5
8 Ботев                       2         2:8
9 Локомотив              1         2:6
10 Пирин                   1         1:5



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: s44
Категория: Спорт
Прочетен: 97204
Постинги: 145
Коментари: 8
Гласове: 27
Архив