Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.07.2015 20:04 - бг футбол
Автор: s44 Категория: Спорт   
Прочетен: 567 Коментари: 0 Гласове:
0



 Здравейте ,
какъв ден за бг футбола ! В Лудогорец стана ясна причината за позорното отпадане от Милсами. Кирил Домусчиев посочи с пръст Георги Дерменджиев като единствен виновник. Левски си намери спонсор...пак за една година. Супер интересни мачове в новия кръг на "А" група. Това е блогът ми за днес.

Тема 1 : Лудогорец
Не мога да повярвам на новината от днес. Георги Дерменджиев е виновен за смешното представяне срещу Милсами и Литекс. Собственика на отбора обяви , че късното уволнение е причина за срам сред българите. Старши треньора не могъл , виждаш ли , да мотивира играчите си и затова трябвало да се махне доста по-рано. Пиша това с усмивка ! Мисля си , че повече няма каква тъпотия да видя в родния футбол...и се изненадвам пак и пак и пак...Дубъл в България и престижно представяне в шампионска лига...представете си колко кадърни са треньорите ни , след като без мотивация печелят всичко ! От една страна прави чест да излезеш и да кажеш сами сме си виновни. Но при първия спечелен мач да говориш в стил бай Ганьо...Дерменджиев е човек , на когото трябва да му се стисне ръката , всеки път , когато го видиш. Вместо това , човека с парите му се катери по к*ра ! Това е срамно и грозно и едва ли някой наш треньор ще започне работа в Разград. Клуб , в който при две загуби си тръгваш (ако си българин) и ако спечелиш купа пак си тръгваш , набеден като "не може да ги мотивира".

Тема 2 : Левски
Виваком е поредния план за спасение на Герена. След "вечната" дружба с Мтел , миналия набързо ЛевИнс и няколко други , сега и Виваком ще даде малко куфарче на Левски. Лошите резултати са големия проблем на сините и оттам идват всички други. По мое мнение , ако имаше резултати , Мтел нямаше да ходят никъде. Мотивацията на младите футболисти едва ли опира само до пари. Може би , ако Стойчо Стоев спре да говори против младите , нещата ще тръгнат. Сега пари ЩЕ ИМА ! И какво ? Роналдиньо вече подписа , на Пирло балканския климат не му понася. Заплатите са "минимални" и няма да се повишат. Значи с тези пари ще се върне някой и друг заем (аз имам спешна нужда от 15 хил. ). Най-добре е да не се обещава нищо. Най-добре е да плащат заплати навреме без много интервюта. Може би така ще се получи...

Тема 3 : "А" група
Този уикенд първенството предлага срещи , по-интересни от приятелските мачове на Рууни и Роналдо. Непримиримите врагове Левски и Лудогорец ще мерят сили за първи път тази година. След мачовете за купата , наистина ни очакват хубави 4 мача. В Пловдив ще има дерби на дъното , в което честта е единственото полезно , което ще се спечели. Монтана уплаши всички и сега е ред на Литекс. Пирин също ще търси първа победа в Стара Загора. Славия играе като шампион , но докога ? Всичко това в България ! Приятно гледане !



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: s44
Категория: Спорт
Прочетен: 100200
Постинги: 145
Коментари: 8
Гласове: 27
Архив