Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2015 16:49 - бг футбол
Автор: s44 Категория: Спорт   
Прочетен: 364 Коментари: 0 Гласове:
0



Здравейте ,
България в четвърта урна за СП в Русия през 2018; Лудогорец с отворено писмо до феновете ; няколко made in Bulgaria неща. Това е блогът ми за днес.

Тема 1 Нац. Отбор
България все по - сериозно затъва във футболно отношение. Вече не е достатъчно да не можеш да биеш Малта! Вече сме в туристическата четвърта урна, редом до Фарьорските о-ви! Разбира се, още има на къде. Водач на пета урна е Кипър (дано не ни се падне). А беше време, в което числото 4 ни правеше горди, че сме Българи... На всички ни писна да ни отупват тук и там и да чакаме следващите квалификации. Дано този път ни подценят и да играем по терените на братска Русия. Разбира се, още имаме някакви шансове и за европейско... Отдавна повтаряме грешката да чакаме този и онзи мач да завършат "по Български" , за да се класираме. Предлагам веднъж сами да си свършим работата. Успех на България !

Тема 2: Лудогорец
Днед "зелените" излязоха с писмождо феновете. Пише за извинения и за шампионска титла. Лично мен ме е срам от отпадането. Но аз не губя 50 млн. лева. Тежко е да загубис морал и пари едновременно. Сигурен съм, че в следващите дни, ще се покаже някой ухилен до уши "Стойчо" и ще се изцепи "ние щяхме да ги бием с разлика...". Само да не се получи " Присмеял се хърбел на щърбел". Очаквам Берое и Черно море да се представят добре, но ако не...тогава какво? Връщаме ли се в шеста глуха? Миналата година гледахме шампионска лигацот първия ред. А сега накъде? Един куп играчи напуснаха преди. Как ще ги задържат сега? На г-н Домусчиев не му е лесно в никакъв случай. Все пак, взе се светкавично решение: играчи и треньори остават. Да видим какво ще последва...

Тема 3: Made in Bulgaria
Обиден спонсор си тръгна от "Локомотив" Пловдив и си взе цялата екипировка от децата! ; Предраг Пажин показа недоумение"Защо всички се мразите?". Причината затова е големия кеф на Българина,че "Лудогорец" отпадна; Либан Абди чака пари от турски клуб,за да разтрогне за неполучени заплати и да играе в "Левски" без пари; "Марек" ще правят нов отбор...отново! Заради дългове и глоби ще играят в регионалните групи...само аз ли виждам тенденция?

Наистина интересни неща в бг футбола. Дано утре се случи нещо позивно...



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: s44
Категория: Спорт
Прочетен: 100765
Постинги: 145
Коментари: 8
Гласове: 27
Архив